Nellie.


   Mitt ruffs där på sidan då ... ;) ^^,

Tjeena, jag har pluggat lite matte, prov imorgon, bråkat lite med kaninen och ugglat lite Lost. Ska snart duscha och tvätta håret innan Cougar Town börjar, hör reklamen i bakrunden just nu. :)

 

Nej, dags  att hoppa in i duschen.


Ninisen! :)


         Ursämst bild, ingen redigering.

Dålig uppdatering för tillfället. Tror nog det kommer vara det veckan ut, har no prov imorgon och på onsdag är det matte prov, lite läxor och sen så tror jag inte det är så mycket mera. Då blir det bra uppdatering igen! :)


Ciao!


Segling!

Nu sticker jag ut och seglar, tävling imorgon och är hemma igen på söndag.

Ciao!


Cherry flowers.






     Djur&Natur kategorin fortsätter fyllas på ... ;)

vitsippor!



     Tagna i helgen.

Lite snabb uppdatering! Märker att kategorin Djur&Natur bara fylls på hela tiden. Men det blir nog mest sådana bilder under denna årstid. Ska försöka ta lite porträttbilder snart, helst vill jag ta dem på en vitsippsäng (haha), mest för att det skulle vara så extremt vackert! Sen så ska jag även ut och segla hela helgen, systemkameran följer inte med utan det får bli en kompakt. Men det kan nog bli bra bilder det med. ;) Var ju det jag fotade med innan Nikon D70'n blev min. :)

 

Ciao!


Lillebror.



Jag har massor med bilder på vitsippor och körsbärsträd att visa nu. Men det får vänta tills imorgon, nu väntar duschen på mig och sen ska jag nog lägga mig och läsa. ;) The Beach, snälla bok ... ta inte slut! Älskar verkligen den boken! Boken är mycket bättre än filmen! Det är ju inte precis ett minus heller att den är på engelska. Gillar verkligen att läsa på engelska ... undra varför? Ingen annan i familjen verkar tycka om det. Hm ...?

flower power. well ... allmost.



    Bilder tagna i helgen. ^^,

Sitter och redigerar lite bilder, ska fortsätta med det snart och eventuellt lägga in bilder som fortfarande finns kvar på kameran. Bloggen kommer säkert vara fullsmockad med naturbilder under några dagar framöver. Det är nästan det ända jag har nu. Ska se om jag kan ta lite porträttbilder snart. Alltid lika kul.

 

Ciao!


agua. agua. agua. agua. agua. agua. agua. agua.



   Fiiint.

 Hola. Har inte skrivit på någon dag nu, har hållt på med så mycket annat. ;) Minilovet är snart slut, buhu för det, men det är ändå inte så många veckor kvar i skolan. :) So nice. Det var ju alldeles perfekt väder igår, nästan för varmt. Jag kunde inte låta bli att hålla mig ute hela dagen. Var endast inne korta stunder. ;)

 

Slut på meningslöst inlägg ... punkt!


Birds can't fly, they can fly!


    Ännu en favorit bild, mycket favorit bilder just nu. ^^,

Lite snabb uppdatering innan jag åker iväg, ska som sagt ut till mormor, Alfonz får följa med. Hörde förut på radion att det ska bli mellan 20-24 grader!(!!) Hoppas, hoppas, skulle bli extremt härligt.

 

Ciao!


Tulips.



     Tuplaner är riktigt fint att fota! De är så "mjuka" att fota på något sett, svårt att förklara.

Riktigt nöjd med dessa bilder! Bokhen gör ju inte precis saken bättre, så vackert! :)

Peace Out!

 


Gul härlighet!



   Bilder tagna idag, med bebisen Nikon D3000.

Var hemma hos mormor idag, självklart hittade jag lite allt möjligt att fota. Ovanför är det två bilder på något underbart vackert! När jag skulle gå och gunga med Love såg jag en stor gul buske som riktigt utstrålade ljus och vår. Det blev ett riktigt måste att gå dit och fota! :)

 

Ska dit imorgon också, och om det blir bra väder tar jag med en utav kaninerna också! Härligt, härligt. ;)

Ps, någon som ser myran på en utav bilderna? ...


Converse.



     Gillar verkligen dessa bilder! :)

En liten fråga, äger du ett, - eller flera - par converse? Höga eller låga och vilken färg?

Själv är jag ägare utav två höga, de ovan och ett par ljus/bubbelgumsrosa. ;)


Ciao!


bokeh.



    Vackert. Bokeh. Är. Vackert!

Tänkte köra ett litet seriöst inlägg nu. ;) Inte för att de andra två var speciellt oseriösa, bara animeringen ...

Tänkte först berätta att jag tog bort alla gamla inlägg pga att jag vill börja om totalt! De gamla inläggen kändes så tråkiga! Mest därför, annars är jag supernöjd med hur bloggen ser ut nu!

 

Nu ska jag borsta tänderna och ta ut linserna, sedan blir det till att plocka ut ninen ur buren så han får springa av sig och lägga sig under täcket och titta på Tillbaka till framtiden. Film är det bästa jag vet! Har en hel garderobshylla full, + tre byrålådor! (!!) Måste verkligen rensa och skaffa mig lådor att lägga filmerna i för behöver min byrå är verkligen proppfull. Den understa lådan kan jag knappt öppna!

Night John Boy ...


Animation!



    Haha, det var länge sedan jag gjorde en animation! Så en liten söt figur fick det bli. Och fråga mig inte vad det där vita knaset på slutet är för något ... för det vet jag inte!

Ciao!

Bloggen är klar!




lalalalalalalalal.